Uslovi korišćenja i prodaje

Uslovi

Potvrđujemo da ste potvrđivanjem vaše narudžbe pročitali i prihvatili naše opšte uslove prodaje bez rezerve. Opšti uslovi prodaje detaljno navedeni u nastavku uređuju ugovorni odnos između „Korisnika“ (u daljem tekstu „Vi“ ili „Kupac“) i „yvesrocher.rs“ (u daljem tekstu „Mi“, „Veb lokacija“). ), koja pripada kompaniji  IRMED D.O.O., sa jedinstvenim matičnim brojem subjekta NUIS: 111112048.  Spremni smo da vam za nekoliko sati pružimo uslugu gde god da se nalazite sa svim potrebnim. Obe strane prihvataju ove Uslove bez rezerve. Ovi opšti uslovi prodaje su jedini primenljivi uslovi koji zamenjuju sve ostale napisane uslove ili ugovore. Ovi Uslovi prodaje važni su za vas i yvesrocher.rs jer se koriste za zaštitu vaših prava kao kupca / potrošača, kao i naših prava kao preduzeća.

Izmene Uslova i veb stranice

yvesrocher.rs je projekat u stalnom napretku i evoluciji, te se stoga određeni aspekti / opcije mogu menjati, dodavati ili uklanjati. Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo veb lokaciju i ove uslove usluge, po sopstvenom nahođenju i bez najave. Vaša je isključiva odgovornost da redovno proveravate našu veb stranicu da biste bili u toku sa važećim Uslovima i odredbama. Ako nastavite da koristite Veb lokaciju nakon objavljivanja ažuriranih Uslova korišćenja usluge, podrazumevaćete da ste pročitali i da se slažete sa promenama.

Kako kupiti na yvesrocher.rs?

Jednom kada uđete na našu veb stranicu, imate priliku da vidite razne proizvode Yves Rocher, ali čak i ako želite direktno da potražite određeni proizvod, možete da potražite opciju „PRETRAGA“ na vrhu stranice. Kada pronađete željeni proizvod, dodajte ga u korpu pritiskom na dugme.

Tada na vrlo jednostavan način imate priliku da zatvorite svoju porudžbinu i izaberete način plaćanja karticom, gotovinom ili paipal-om.

Ako ste novi kupac, potrebno je da se registrujete sa svojim podacima kako biste mogli da šaljete porudžbine i kupujete na našoj veb stranici

Pristup veb lokaciji yvesrocher.rs

Naporno radimo na tome da veb lokacija bude uvek dostupna i dostupna javnosti, ali ne možemo garantovati da veb lokacija iz bilo kog razloga neće zastojati. Zadržavamo pravo da ugasimo veb stranicu na kratke periode zbog rutinskih operacija vezanih za održavanje, ali garantujemo da ćemo nastojati da ovu neispravnost svede na minimum. Nećemo biti odgovorni ako iz bilo kog razloga sve ili bilo koji deo Internet mreža nisu dostupni u određeno vreme.

Deo procedura za otvaranje računa na yvesrocher.rs je postavljanje lozinke. Preporučujemo vam da odaberete jaku lozinku koju treće strane teško mogu pronaći, a takođe preporučujemo da se na kraju svake sesije odjavite sa svog naloga. Postoji postupak za resetovanje lozinke u slučaju da zaboravite lozinku. Podatke za prijavu biste trebali tretirati kao poverljive, ne smete ih otkrivati bilo kojoj trećoj strani i koristiti ih samo lično yvesrocher.rs. Ako mislite da je došlo do narušavanja bezbednosti, vaša je odgovornost da nas odmah obavestite kako biste mogli da promenite lozinku.

Uslov je da su za upotrebu vašeg naloga na yvesrocher.rs sve informacije koje navedete na veb lokaciji tačne, aktuelne i potpune. Zadržavamo pravo da deaktiviramo bilo koji korisnički račun, u bilo kom trenutku, ako niste ispoštovali ili prekršili obaveze koje proizilaze iz ovih Uslova i odredbi i relevantnih zakona na snazi u Srbiji. Ne garantujemo da je na veb lokaciji ili bilo kom sadržaju koji se nalazi na veb lokaciji bez grešaka. Vašim ličnim podacima upravljamo u skladu sa našom Politikom privatnosti i važećim zakonima.

Informacije o proizvodu

yvesrocher.rs pokazuje veliku pažnju prilikom postavljanja informacija, opisa i slika proizvoda na Internet, ali nije odgovoran za bilo kakve greške ili propuste bilo koje pružene informacije.

Cene

Cene prikazane na yvesrocher.rs su predstavljene u rsd (SRB) i Euru (EU) i ne uključuju cenu isporuke proizvoda. Troškovi dostave su jasno naznačeni i naplaćeni na kraju porudžbine, pored cene proizvoda. Zadržavamo pravo da izmenimo cene u bilo kom trenutku, ali ni u kom slučaju neće doći do promena cena nakon što izvršite narudžbinu. Cena koja će se pojaviti na veb lokaciji nakon što završite i potvrdite porudžbinu, biće konačna cena i jedini iznos koji ćete morati da platite u trenutku prijema proizvoda.

Dostupnost

Uvek ćemo garantovati isporuku vaše narudžbe do odredišta. Ako proizvod koji ste odabrali nije na zalihi u trenutku kada je narudžba potvrđena i plaćena, vratićemo vam cenu koju ste platili za proizvod u roku od 60 dana od datuma plaćanja. Ako vaša narudžba uključuje privremeno nedostupne proizvode, prvo ćemo otpremiti dostupne proizvode, a zatim i preostale stavke nakon što se vrate na zalihe. Takođe smo spremni da obavestimo poštu da vam preuzme proizvod, u takvim slučajevima ćete moći da platite povlašćene cene koje imamo za slanje proizvoda. Troškovi isporuke iznose  430rsd (do 5 kg).

Autorsko pravo:

Svi dizajni, tekstovi, grafike, uputstva, komentari, odabiri i pravila ekskluzivni su za našu kompaniju i pokriveni su međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Dobili ste dozvolu za pregled, izradu elektronskih kopija i štampanje dela ove veb stranice sa jedinom svrhom da se koristi kao izvor kupovine. Svaka druga upotreba materijala na ovoj veb lokaciji, uključujući reprodukciju u druge svrhe, kao što su gore pomenute, modifikacija, distribucija ili ponovno objavljivanje, bez prethodnog pismenog odobrenja kompanije, strogo je zabranjena.

Privatnost i zaštita ličnih podataka

Vaši podaci i lični podaci koje nam dostavljate su od suštinske važnosti za obradu i isporuku vaših porudžbina, obavljanje usluga na naš najprofesionalniji i najefikasniji način, kao i za obračun, pa će neuspeh davanja ovih podataka rezultirati otkazivanje vaše porudžbine. Registracijom na veb lokaciji pristajete da nam pružite istinite i tačne informacije, kao i da prihvatate obradu ličnih podataka od nas. Prenošenje lažnih podataka u suprotnosti je sa opštim uslovima i odredbama yvesrocher.al.

Imate trajno pravo da pristupite i ispravite sve informacije koje vas zanimaju, u skladu sa međunarodnim i nacionalnim zakonima države. Možete se prijaviti u bilo kom trenutku

yvesrocher.rs da biste saznali koje lične podatke imamo o vama. Ove podatke možete izmeniti u bilo kom trenutku i na vaš zahtev. Čuvaćemo i obrađivati vaše lične podatke u skladu sa zakonom  „O zaštiti ličnih podataka“.

Kolačići beleže neke informacije koje se čuvaju na vašem čvrstom disku. Ove informacije omogućavaju nam da generišemo statistiku na osnovu podataka posetilaca naše veb stranice i predlažemo proizvode koji bi vas mogli zanimati prema člancima koje ste odabrali kada ste prethodno posetili yvesrocher.rs. Kolačići ne sadrže poverljive podatke o vama.

Intelektualna svojina

Sav sadržaj na yvesrocher.rs (ilustracije, tekstovi, logotipi, imena brendova, slike i video zapisi) vlasništvo je kompanije IRMED D.O.O. Bilo koja delimična ili potpuna reprodukcija ovog sadržaja, na bilo koji način i na bilo koji način, mora biti predmet prethodnog odobrenja i izražena od strane IRMED D.O.O. Sve informacije, sadržaji i datoteke zaštićeni su Srpskim nacionalnim zakonima i pravima intelektualne svojine. yvesrocher.rs vam možda neće dodeliti pravo na kopiranje, prikazivanje ili distribuciju sadržaja za koji nemate prava intelektualne svojine. Sve prevarne upotrebe ovog sadržaja kojima se krše prava treće strane predstavljaju kršenje koje je strogo kažnjeno Zakonom  „O industrijskoj svojini“, sa izmenama i dopunama.

IRMED D.O.O. neće se smatrati odgovornim ni pod kojim okolnostima ako korisnik svojim aktivnostima na ovoj veb lokaciji (yvesrocher.rs) krši prava treće strane.

Komentari korisnika

Svako mišljenje / komentar koji na veb lokaciji yvesrocher.rs ostave kupci / korisnici nadgleda se i može ga izmeniti yvesrocher.rs. Ako komentari krše nacionalne zakone ili su neprikladni (zloupotreba javnosti, kleveta, uvrede, komentari van konteksta stranice itd.), Yvesrocher.rs zadržava pravo da ih izbriše ili izmeni.

Obaveze

Korišćenjem ove stranice potvrđujete da se slažete sa našim uslovima i odredbama i prihvatate ih u trenutku kupovine. Takođe smo dužni da poštujemo svako obećanje i uslugu koje objavimo na našoj veb stranici www.yvesrocher.rs.