Yves Rocher katalog

Yves Rocher katalog

Na ovoj stranici možete pronaći Yves Rocher katalog sa inovacijama vezanih za proizvode kao i posebne ponude. Pratite nas:

OTKRIJTE PRAZNIČNI KATALOG POSEBNIH PONUDA 2023.

Želite da nekog vama bitnom darujete posebnim poklonom? Šta kažete na Yves Rocher proizvode i setove? Svako želi da se brine o sebi, da izgleda i oseća se lepo. Dakle, zašto ne pokloniti kvalitetne proizvode sa prijatnim aromama? U Yves Rocher-u želimo da zadovoljimo naše kupce i da im pomognemo sa posebnim idejama za poklone, zahvaljujući našim raznovrsnim setovima. Da li tražite poklon za ‘zavodljivu ženu’? Da li vaš partner nikada ne izlazi iz kuće bez parfema? Da li želite da svojoj mami pružite trenutak opuštanja tokom tuširanja? Izbor prepuštamo Vama!

Personalizovane kompozicije: Ako želite da napravite personalizovani poklon, dozvoljavamo vam da sami kreirate set sa proizvodima koje želite. Možete birati između proizvoda za šminkanje, parfema sa različitim mirisima, proizvoda za negu tela itd, kako biste sastavili svoj idealan poklon. Ostavite po strani klasične poklone poput nakita, ali poklonite svojim najmilijima trenutak opuštanja i razmažene arome koja će učiniti da osete praznike još bliže… Nećete pogrešiti u izboru, štaviše, naši praznični paketi će na njih ostaviti poseban utisak…