Imam masnu kožu! Šta da radim?

Imam masnu kožu! Šta da radim?

Ne morate da brinete ako imate masnu kožu. Uvek postoje rešenja koja će vam olakšati život.

Masna koža posledica je nakupljanja sebuma na površini kože. Neki tipovi kože prirodno proizvode više sebuma. Spoljni faktori poput stresa, ishrane hranom, zagađenja okoline itd. Favorizuju stvaranje masne kože. Područje sa najviše sjaja je područje T. Pokazaćemo vam kako da se rešite masne i suvišne blistave kože.

1 / Očistite kožu

Uvek ističemo da je čišćenje kože veoma važno, posebno kada imate masnu kožu.

Veoma je važno da imate sredstvo za čišćenje kako biste očistili kožu ujutru i uveče.

Izbegavajte upotrebu proizvoda koji sadrže alkohol, jer oni pospešuju proizvodnju sebuma.

Predlažemo gel za čišćenje i čišćenje iz linije Sebo Vegetal. Ima teksturu gela koja uklanja višak sebuma i nežno uklanja prljavštinu i ostatke šminke.

 

2 / Koristite piling

Masnoća brže akumulira nečistoće zbog sebuma. Kako da ih se rešimo? Koristite blagi piling 2-3 puta nedeljno u zavisnosti od potreba kože. Pročišćavajući piling mikročesticama kajsije, smanjuje višak sebuma, skuplja pore i eliminiše nečistoće i mrtve ćelije nakupljene na površini kože. Predlažemo linijski piling Sebo Vegetal kao komplementarni proizvod vašoj rutini. Podmlađuje i prečišćava kožu.

 

 

 

3 / Navlažite kožu

Masna koža ne znači da je hidratizovana, tako da je hidratacija kože veoma važna. Dehidrirana koža ne funkcioniše pravilno. Osetićete nelagodnost i zategnutost kože. Predlažemo vam da koristite hidratantnu kremu ili gel lagane teksture. Krema Zero Defaut je lagane i sveže teksture, koja ima dvostruko dejstvo: 1. zatvara pore, matira i poboljšava teksturu kože; 2. Vlaži kožu. Takođe je važno piti puno vode tokom dana.

 

 

 

4 / Izaberite pravi temelj za vas

Temelji bi trebali odgovarati vašem tipu kože. Kada je koža masna, treba izbegavati proizvode koji zatvaraju pore i birajte proizvode koji upijaju višak sebuma i omogućavaju koži da diše. Trebali biste odabrati podlogu koja matira vašu kožu kako biste izbegli sjaj kože tokom dana. Fondacija Super Mat ispunjava sve ove uslove..

 

 

 

 

5 / Lepa koža zahteva zdrav način života

Temelji bi trebali odgovarati vašem tipu kože. Kada je koža masna, treba izbegavati proizvode koji zatvaraju pore i birajte proizvode koji upijaju višak sebuma i omogućavaju koži da diše. Trebali biste odabrati podlogu koja matira vašu kožu kako biste izbegli sjaj kože tokom dana. Fondacija Super Mat ispunjava sve ove uslove.

 

 

6 / Šta vam još nudi Ives Rocher? 

Linija Sebo Vegetal nudi vam jedinstvenu i matiranu kožu. Kako je to moguće? Zahvaljujući čaju u prahu BOREAL.

Njegova rebalansirajuća svojstva deluju duboko u kožu da bi kontrolisala sjaj, neutralizovala nesavršenosti i poboljšala teksturu kože.

Ovaj aktivni sastojak razvijen je u laboratorijama Ives Rocher i patentiran u Francuskoj. Ovaj ekskluzivni aktivni sastojak možete pronaći u svim proizvodima linije Sebo Vegetal!

 

 

Pazite na svoju kožu i izaberite prave proizvode za nju!